a long time ago

heeeeeeeeeey alla. . 

Nu vare ett tag sen jag skrev.. men har faktiskt inte hunnit. Jag har ju flyttat, wehoo.. och plötsligt känns den 20 minuter långa resan från stada till älta (landet) jäkligt lång..
Närå, det funkar faktiskt bra, i fredags vare bussen till skolan och det är ju tur att agge hoppar på : )
hm, det här är typ de senaste dagarnas händelser.. (otroligt intressant) :
Torsdag: flytta, bara jag och papi va med, eftersom sebbe var duktig och gick i skolan men det ville inte jag.. och mamma var bortrest. Flyttgubbarna var trevliga men jag frös hela dagen ^

Fredag: Efter skolan som var äcklig som vanligt så åkte jag och agge hem till mig. Där åt vi macka och agnes ställde till med en litet missöde >.<, men det löste sig som tur va. Vi gick och fikade på Tully's, mucho trevligt där vi snackade i hundra år om allt. Det va riktigt välbehövligt att få snacka med aggu, du äär beeaast. jaa. Sen kom mumma til fiket och då gick jag hem, alla andra hade grejjer framför sig, men jag skulle packa upp litegrann..

Lördag: vaknade utvilad ^ jag gillar mitt rum.. (; gick ut med stina och slog i huvet som fan.. buhuuuuu. Sen åkte jag, papi och subba till älta där vi hämta det sista och dumpa sebbe på träning. Sen åkte vi hem och då vare städning på gården med citronpepparkakor. yääh. Sen kom mamma hem :D sen åkte hon igen.. till åhléns city för jobb. Jag och pappa åkte efter och handlade å sebbeåsebbe va också däär. På kvällen lagade vi mat och det va gott.Sen åkte sebbe och sebbe hem till sebbe ^ jag blev själv med mam/pap. Kände mig då otroligt ensam och läste en bok ^ Men helt plötsligt hör jag nån ropa: BEEEEEEEEEELLAAAA.. å först tänkte jag bara hjäääälp..
Men sen hördes det igen å då öppna pappa fönstret. Där stod emma,josse och agnes :) Efter att de inspekterat min lägenhet så fick jag följa med dom hem till emmaåjosse och soova över, vi kollade på andra avenyn det är så bra :) ni är bäst i hela viiida väärlden (kärleksförklaring, puuuzzzzz)

Söndag: vaknade hos emmajosse. duschade. åt frukost. åkte med josse hem till mig. dörren var låst. jag hade inga nycklar. Men det gjorde inget för vi gick götgatan å leta frisör (hål i öronen) och sen hittade vi en och jag tog hål. Sen fikade vi på tully's, myysigt. Vi gick hem till mig. Josse åkte hem. Sen kom hon tillbaka å vi gjorde mat. Efter andra avenyn och en dålig film somnade vi.

Måndag: jaa, idag har jag ätit frukost med josse, och nu kommer agnes närsomhelst vi ska kolla på möbler |-) (; Imorgon blir det konsert 'Billie the vision' och på onsdag fyller mamma år och då blir det konsert 'Smaklösa'. Men nu ska jag inte skriva mer. shiaat va långt det blev ^ hihoo, puuuzzzz på världen!

måndag

skola uuuh..

vaknade bredvid emma av en ordramsa som jag och emma spelade in på hennes mobil igårnatt. fyfaan va ful, men rolig allafall ^

Efter skolan gick jag, linn och madicken hem till mig. vi åt. sen gick vi till madicken. där åt vi.
Och Madicken och Linn fixade mig ^ plattade håret (weird), sminkade (madicken tog ngt läskigt rött på mina läppar.. GAAH) och så lite rosa rouge (hjälp!)
Haha, dt va inte så många som fick beskåda mitt nya jag eftersom jag, linn madicken tog hissen ner och ut i stensö.. damdamdaaaaam. jag hittar inte >.< Men sen gick vi till centrum, jag träffa papppa, handlade å åkte hem. middag. dataaa. och nu vill jag se TV.

adiooooos (:
människor jag ska vara med på höstlovet:
madicken och linn
mimmi
agnes
valentina
olivia
emma,josse?

SE PÅ ANDRA AVENYN OM EXAKT 22 MINUTER, OCH IMORGON ÄR DET SÄSONGSTART FÖR UGLY BETTY, GLÖM INTE DET!
(idag diskuterade vi att tvn är dt bästa i livet, kanal 5 är min bästa vän)

söndag

morgon dag kväll
emma och jag har bakat
sen ska vi glo tv
och nu dator, vart är världen på väg? ingen bryr sig
men imorgon är det skola, uuuuuuusch adioooos

puuuuuus /B



längtan alltid denna längtan från vitt till grått till svart
detta år var svart 

natt

jag och emilia sitter i sängen med varsin dator. inte sova nu I suppose.. (:
Imorgon (=idag..?) ska jag träffa madicken. puus hej världen, sov gott 





                                                                                                                      these things will never change for us at all

saturdaay night

heeeej allaa helg gaaalnaaaaaaa människor (:

idaaag vaknade jag upp hos valentina i sällskap med madicken, camilla, angelina, valentina och ellen.
Sedan vare bara hem och paacka :( & efter dt hooka jaaag upp med emma josse agnes emilia
vi ströövade till mili, dt va kallt som fan och sen så gick vi till statoil och köpte godis. Nu kollar jag, emilia och agnes på film medan ej sover.
ska gööra te nu, puuuus hej :)

/B

friiiidaayy

hej alla glada människor :)
öööh, senaste dagarna har väl jag typ luggat å tränat å gott i baaajsskolan.
Men idag vare ganska kul i skolan ^
Jag fällde sterner i korridoren och nu är haan thaa big mobboffer (vi snacka oold times på bilden, dt va skämmigt, men kul (: )
åå matte ritade sk "blod" på mina händer också, appppaaa

när jag kom hem va jag tröött å då fick jag packa.. suuck
Sen kollade jag, sebbe och sebbe på nakna pistolen, gryym (;
jojuste, idag hämtade vi ut biljetter till Billie the vison ,gräääjt och dagen efter ska jag på smaklösa wehoo.

Nu sitter jag i valentinaas rum och väntar på angelina, ellen, madicken å camilla, vi skaa partajjaaa ^
jaa, hade ingeeet å säga egentligen, förutom att valentina sjunger så jävla fint (speciellt takiiiida) :)


byee soetnowwwwsaaahr  och tare lugnt med supandet denna fredliga kväll!

helg

yääs.
Igår gick jag och emma ut och träffade thaa ältaa gang. och massa nattvandrare, trevliga människor det där som ser efter oss ungar så ingen alkoholiserar ihjäl sig nånstans...  efter att frysit som fan hela kvällen fick vi skjuts hem av gurra j, graazie.  
Ikväll blire fest i västerhaninge hoppas jag annars ska jag sooooova.



adiooosss. /B


måndag

måndag




idag är det måndag reeeeeeeeeeeeeegnbåååååååge

JAG HJÄRTA ORIENTERING

..eller inte?
japp, dagen började med firande av pappa och sedan vare bara och traska till världens ände där vi skulle orientera. yes.
Jag och valentina gav oss ut i skogen med mathias och sebbe a. Först gick vi in på en väg som matte sa va rätt, men eftersom han aldrig har rätt förövrigt (; så gick vi helt åt andra hållet. Konstigt nog såg vi bara massa åttor springa omkring i skogen.. vi slösade bort typ en halvtimme på de minderårigas bana >.< Sen tog vi den andra vägen som vi va på från början... den visade sig vara rätt. öhh.
Vi gick 3 kontroller å sen träffa vi madicken å ange. Madicken hade en dold talang, att orientera. Så efter att vi genat över en åker, dt va lite läskigt för vi sprang rakt över ngt jävla bajs av nåt slag, typ åker å då kommer en traktor med bondmänniskan i!!!! Vi fick panik och slängde oss (dramatiskt) ner på sidan av åkern. Jag, valentina, angelina och madicken.. (: När vi ligger där i gegga så upplyser ange oss om att hon har halstabletter i högerfickan.. mm, gott (: VI fortsatte springa och hittade alla kontroller, madicken ledde oss genom skogen, hade inte jag och valentina träffat dom hade vi väl typ kommit in på 4 timmar eller ngt sånt..
Efter att ha sprungit i vatten-bajs-gegga i drygt en timme kunde jag och valentina anmäla oss färdiga. lättnad. Ingen mer orientering i den där skogen! :D värt att fira enligt mig.
Jag gick hem med och sov.

Och när jag kom hem märkte jag ngt i mitt hår, det va barr från träd!!!!! uuuuuuuuh...


adioossee / b

måndag

Idag slutar jag på fotboll. Iallafall i denna klubb.. Funderar på alternativa träningsmetoder, vaa tycks om Bella "Skejtaren", Bella "Afrikanska dansaren", Bella "Friidrottaren" eller varför inte Bella "Orienteraren" vi har ju trots allt orientering på torsdag, det kanske kan bli mitt brejk inom orienteringsbranchen! Eller inte..
adiooosseee! (sitter just nu och beklagar mitt liv för Johan.. stackars han, måste tycka att jag är en överdrivet positiv människa)

RSS 2.0