helg

helluuu allihopa. 
måste bara säga att jag skrev feta inlägget i torsdags, men det ville inte sparas..
Men nu är jaag baack och helgen är nästan slut.. :(
I fredag åkte jag och Emma in till staan.. där vi vandrade götgatsbacken uppåner nåra gånger innan vi träffade Ellen ,det som va grejen va att jag skulle köpa jacka (fryser så mycket ^) och present til valentina som fyller år idag, men firades igår. När vi va trötta på laa shopping gick vi till slussen och åkte hem till vår by. Emma och jag kollade på Idol och sov hos mig. myyysssssss^

På lördagen vare match klockan halv två, sista matchen för säsongen som vi förlora med 2-0.. jaja, efter det skulle hela laget äta på Green hill. Nån restaurang i centrum där jag aldrig ätit tidigare, men det va gott^ Sen gick jag, ellen och matilda och mötte valentina vid konsum, där vi köpte FRUKT (tro det eller ej..) Ellen skjutsa hem mig på moppen å sen kom Mimmi och vi gick tillsammans till valentinas houusee. Vi sattes genast i effektivt arbete med maten och sen ååt vi och Agnes kom :) Treeevlig tjejmiddag alltså med ellen,valle,mimmi,agnes och matilda. Vi gick ut på ältaa city men det va dött as usual. MimmiåAgge gick och la sig, medan vi andra hade te/godis partajj i köket, haha (: Sen sov vi..(:

Klockan tio imorse vaknade jag av nån jävla jobbig musik, det lät som om valentina satt på radion, men icke.. det va från IP.. suuuck. morgonpigga fotbollsmänniskor. Medan agnes åkte till sig, mimmi, matilda å jag gick hem, valentina gick till matchsamling så stannade ellen kvar i valles hus..^
När jag kom hem tog jag hundarna på promenad till IP och runt.. ganska långt.. blev trött^ Sen prata jag med Emma, vi ville fixa prao denna dag, eftersom imorgon ärsenaste inlämningsdagen. Men när jag,emma,josse kommit till Hermans så vare tydligen fullt. suuuuuuck! Å ingen annan affär/café ville ha oss.. :( Så nu får jag väl ta ngt trååååkigt från skolan ^ ääh, det löööser sig :) Jag köpte allafall en klänning på Monki ,rolig affär då jag allafall går in i min egen spegelbild typ hela tiden.. ^
Emmaåjosse skulle på bio, så jag gick  till slussen och tog bussen hem. Nu är jag hemma och spansk+no böckerna ligger på bordet, men jag ska gå ner å kolla tv instead. adioooosseee!

tjusdäj

heellååå alla.
Idag började dagen pissigt med syslöjd, fyyfaaaan vilket äckelusch. 
tog iallafall hem min klänning *ner i sopen* närå..
jaja, jag kände mig gladare ju längre dagen gick, och kim är hur shysst som helst, sköjasså.
Efter skolan åkte jag, linn och papi till tyresö (yääh) där vi klippte oss. Min lugg ser ut som en killes nu men vafaan. vem bryr sej?

Hörrni, Idol börjar nu! Ett måste! Och glöm förfan inte Desperate Housewifes klockan 9!
byee så länge, lev gott.
B

trött

haaallåe.
Gårdagen var trevlig. Emma skrev ut bilder på mig haha dom va fina ^ (: hon e duktig på såånt där (;
Idag har jag å familj kollat på små lägenheter i stan, ettor allihopa. Dom va fina, men jag blev jävligt trött av att gå runt. Och hör här va min pappa sa till mig! Han ba jamen bella du är ju den som ser mest ut som en stadsmänniska.. typ. Jag ba: ahaa. Han: ja, det där håret och sjalen och så är du ju lite slö och dryg. TACK FAR! Mile grazie verkligen..!! ääääääääh, slö och dryg kan väl uppfattas positivt... eller? jahappsi nu ska jag sova, godnatt (:

pös

helg

Haaallåeee bloggen.
jaa, gårdagen va really trevlig med match å allt det. EN sak som va lite läskig va "näradöden upplevelsen". . .
Jag, valle och ellen hoppade smidigt upp på ellens cykel. Ellen va chaufför, valle bihang på sadeln. Och jag satt på pakethållaren med typ 750 väskor, kuddar, skolgrejjer osv. Ellen fick sliita med benen ^, valles höfter smärtade ( enligt henne.. haha ;) och jaag hade packningen. riiillyyy grääjt tajm wit yuu girrrrls! 

Skrikandes, skrattandes och smått hysteriska åkte vi nerför alla backar från ellen till valle, men på det hela taget en lyckad cykeltur eftersom ingen fick några allvarliga skador, wehoo : )
Så idag vaknade vi upp i mitt överhettade rum och traskade mot IP. Där vi träffade Petras bil, vilken vi genast hoppade in i. Där satt redan några andra spelare + bebis + hund. myyyyyys ...

Efter en låååång färd till stavan bytte vi bil och åkte till djurö/vindö. Det va typ långt ute på landet och jag,valle ellen tog genast upp mobilerna för att fota det riktiga gräset och den vackra naturen. treeeeeeevligt. vi vann med 5-1 troor jag :)

Jag spela mittback, (GAAAH) men jag överlevde (puuuh)

nä snart ska jag till emmajosse på kräftskivsmiddag. problemet är att jag inte gillar kräftor ^ Men sällskapet brukar kunna sätta i sig mina kräftor också (;
puuuuuuuuussshej treeevlig lördagkväll!

friiiidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay

hej aaaaaaaaaaaaalla
idag hade vi skola ..ovanligt (; matteeee (för en gångs skull fatta jag, det har typ aldrig hänt!!) sen vare bild, skittråkigt då jag typ slarvat mej igenom alla bilder och nu inte gör ngnting. Sen vare no, lunch (GAAAH), svenska reflektionsgrejjs och seg so.
åå, va jag älskar skolan! :)

Efter det gick jag, valle och ellen hem till ellen. Vi har typ suttit vid datorn, jag och valle har gjort tappra försök till att spela på ellens gitarr.. just nu sitter valle i sängen och plinkar på den.. djupt koncentrerad ser hon ut att vara.. ^ tyvärr att jag sårar dig valle, men det låter inte bra.. hahaha ;)
näärå, sen ska vi hem tll vaalle å vidare till mig. Klockan åtta börjar match med killarna, men jga kom precis på att det är IDOL!
Måste ju jag se.. jaja, vi får se hur det blir :P '

pöööözzzhäjjjzzzz. trevlig helg!

IDAG


Idag har du sån otur att du inte ens skulle lyckas pricka toaletten! Idag är hälsan långt ifrån på topp, kanske vore det bäst om du bäddar ner dig och dricker lite varmt te. Pengarna från banken du rånade igår är redan slut. Ikväll kommer du och din älskade ha en riktigt mysig hemmakväll, dricka en hel flasha baileys och spela canasta!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

HENNING ÅKTE UT, NOOOOOOOOOO!

För er som kanske inte fattar va jag snackar om så äre att Henning från Idol åkte ut idag! Dåligt! Han hade ju snyggaste polisonger i hela tävlingen!

jaja. Idag har jag tränat, första gången på 2 veckor, wehoo. Och på lördag är det match. yeeees! Imorgon äre fredag. Då ska jag va med ellen och valle.
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelg.
hejdåååååå (:

onsdag

hallåååå.
Idag händer mycket, skola, ältasjönrunt, staantrofén.
Men pga sjuk ska jag inte springa ältasjönrunt utan gååå..^

jäävlar ska ju till skolan snart, måste börja fixa.. byee och ha en trevlig dag ^











HEJ
nu äre lite senare och jag sitter hos valle senska vi baka tillstavantrofén,yäääh. jojuste jag, emma och josse gick ältasjön runt med lite genväääg. det gick bra, även om jag inte hadebäästa träningskläderna.. tröja,jeans ochconverse typ. men jag är ju faktiskt sjuuk................... pusshej världen,
B

JAHA



Hur lång är du? 175 cm
Hårfärg och frisyr? hårfärg - svart, frisyr.. rufs ^
Ögonfärg? typ blågrå
Skostorlek? 39
Glasögon? nej
Har du några piercingar/tatueringar? bara i öronen men vill ha i tungan/läppen





orkar inte skriva mer för tillfället.. byyyee

mååndag

hatar måndagar.
Började med svenska.. sen idrott där jag gav intyg och umgicks med ipoden resten av lektionen. Lunch. Jag och valle boksta´vligen sprang hem till henne och åt mackor, men jag menar det va korv i skolan.. uuuh. speciellt som jag och valentina inte äter det. Sen matte, segt. No, ännu segare.

Efter skolan traskade jag och josse till mimmi som är sjuk och lämnade höögar med böcker. Sen gick jag hem och pluggade. och nu är jag hemma hos emmajosse med emilia också. Vi kollade film och satt vid datorn. Just nu så bjäääbbar jag och emma om radiokanaler.. hon har satt på bandit för min skull, men nu vill hon bytaa. jääkla ungee!

neeeejnu har jag inget mer att dela med mig av mitt så intressanta liv.
adiioooosseee. (:

KVÄLL

jaa, nu ärdet kväll och jag och emma sitter i soffan och kollar på Blades of Glory gryymt rolig film, ni som inte har sett den - SE DEN!
Sitter typ här och skrattar mycket ;)
Vi är så sociala med varsin dator i knät och filmen på, yehoo. Emma är den fiiiinaste :)
Har var väldigt mysigt att va med josseoch emma idag faktistk , som att det inte brukar va det eller.. hahah ^




här har ni en bild på snyggingarna i Blades of Glory.. pusshejförtonight.

B

söööndag

Hej, jag har alltid jäävligt fyndiga rubriker har jag kommit på..
Nu är jag inne på lite nya hemsidor som jag blivit medlem i där även emma,agge,mimmi,josse huserar.
Igårkväll träffade jag emma och josse, vi träffade linn och helena och gick runt lite in thaa älta ciity. Dött som fan vare, det va ju lixom trots allt löördag (var är alla?)
Sen gick vi till emmajosse, och tillbaka till elinda.. :)
DÄr chillaaade vi, satt vid datan, kolla TV och snaackade.
Efter det gick jag ´josse emma hem till emmajos´sse och sen gick jag och josse hem till mig och soooov :)

På det hela taget lugnt, men underhållande (är numera gift med Linn, men hon tog ifrån mig förlovningsringen efter bara några minuter.. :( ;) )
Idag vaknade jag och josse, åt, satt vid datan, promenerade, kollade på repris Idol med emma, åt, satt vid datan, kollade mer tv. jaag känner mig riktigt braaaa.

jajaaaaa, pusssheeeej <3333 , och skänk en tanke till Mimmi som är hemma i halsfluss :( , pusspååree.
B

helg, helg stråååålande helg

Hej.
Igår va det fredag och jag, Emma och valentina sällskapade hem från skolan. Väl hemma satte sig jag och emma i mitt rum och åt naturgodis, soo veryyy nyyttigt. det var en ny upplevelse.
På kvällen var jag trött och sjuk och väldigt osocial. så när klockan va runt halv 11 så skickade jag hem emma till sig, hon hade bytheway blivit dumpad av linn m.fl. (; så medan hon gick hem gick jag och sov.
Idag har jag inte heller varit särskilt aktiv. Tog bussen med pappa till sickla och köpte lite grejjer till lillebror som fyller år snart. Sen kom jag hem, pluggade, läste och umgicks med datorn.
Nu har jag lagat lite mat och ska äta. Sen så kommer josse ringa och meddela vad jag eventuellt tänkte hänga på ikväll. maskformigt bihang.

adiooossee så länge!

JAHA

Mitt horoskop på http://www.playahead.se/ stämmer jäävligt bra idag:

Åk inte baklänges uppför rulltrappor, det betyder otur. Idag mår du inte lika dåligt som igår, det vänder! Du är fattig som en kyrkråtta och nudlar är nog det enda alternativet till mat idag.. Allt kommer lösa sig om du klär ut dig till en chimpans.


Det där med chimpansen kanske visar sig under kvällen.. (;
B

fredag

Hej, orkar inte skriva ngt, men här får ni en uuuursöt (not) bild på emma som ung.
Taget från sportniks filarkiv. puuss och ha en trevlig fredagskväll (; 

fredag

är hon inte sööööt? :)
KOMMENTERA!

torsdag

haallååe.
igår så gick jag hem och läääste grymt bra bok justnu. Sedan gick jag en stund till träningen och satt och snackade piercingar med Cissi. Blev så jäävla sugen på att pierca tungan direkt.. Efter det gick jag och pappa och handlade. Sen vare Idol, kul som vanligt! :) Vi hade även dans sista lektionen, det var lite för mycket shake yaah ass för min del. Men får se om jag orkar byta överhuvudtaget, syyynd att det inte är bild&media den här terminen då hade jag lääätt tagit det. jajjahapp-.-
Idag har jag inte gjort ngt särskilt, är ju fööörkyld vilket är irrriterande men ändå helt okej ;) Bara jag blir frisk till nästa vecka så äär det lugnt. Justdet! Stavantrofén nästa vecka, inte för att jag har ngt att komma med i 'ståpåscenen' och uppträda. Men jag och mimmi ingår faktiskt i detta års balkommité, flashigt värre, eller hur? så nu måste vi sälja grejjs på onsdag, jaaa, det blir vääl trevligt ^

Seg skoldag idag. Jag har insett att jag aaaldrig kommer lyckas i matematikens värld. Lika bra och lägga ner. So:n känns inte heller så bra, samhällsekonomi. uuuuuh.
nejnuskajaggöörangtannaaat

pöshäj kul att ni lämnar lite trevliga kommentarer efter er, aaadiioooosseee!

TACK FÖR JULKLAPPEN!

lalaaa
hej alla glada människor. Nu är det tisdag och svo typ inget inatt men gick ändå till skolan wehoo. Dagen var seeg men jaja. Fick veta att alla spexkort förutom min klass och 9f är icke godkända.. inte för att jag visste att spexfotona kunde bli det, men det är tydligen bara två stycken som kommer med i katalogen nu.. triiist asså.
Efter skolan åkte jag och emma direkt till stan och gick makeup store grejjerna. snygga blev vi, amazingly^ och jag köpte snygga grejjer , wihoo. tack emma för julklappen! :) ( 2006 alltså.. )

nu skaa jag snart kolla på idol, pöshäj
B

måndag

hej.
tråkig dag i skolan med svenska, idrott, lunch, matte (...) och no |-)
Men imorgon får jag min efterlängtade julklapp av emma, wehoo, makeup store grejj. typ smink (;
kul ska det bli allafall. idag har jag tränat och sen gjort läxor. svenska, engelska och no. (:

nu ska jag kolla in nåågra trevliga bloggar:
www.emzoo.blogspot.com
www.hannaelinabarrebo.blogg.se
www.agges.blogg.se
www.mimmilundin.blogg.se
www.josefinemellgren.blogg.se

soo long suckers ^

lallallaaaalalallalaaaaaaaa

alla

Här är lite bilder som emma tagit och redigerat.
Första bilden: jag och josse, helt enkelt (;
Andra bilden: jag och josse, eller våra jeans rättare sagt..
Tredje bilden: jag, jävligt suddigt

ciaaaaaaaaaaaaaaaooo.

segdag

Det är allmänt känt att söndagar är wasted. Då gör man helst ingenting :) Fast idag har jag gått upp och ätit frukost med valle, kollat på tv, kollat meeeera på tv och sen varit ute och sprungit, haha, det kom oväntat ;)
jo,men det är sant faktiskt, sen över lite till emma och josse. Ska dit senare också troligen.
Nu lyssnar jag på denna fina låt jag har på min blogg 'fin, eller hur ^^
Imorgon ska jag faktiskt till skolan ( duktigt av mig .. :)

Men jag kan ju allafall berätta lite om igår, lördag. Jag och valle åkte in till söderhallarna och gick på ett öga rött, som va bra faktiskt :) Sedan sällskapade vi med josse, agge och danne på bussen hem och där klev också antonio på han skulle till älta festivalen. Jag och valle gick också dit senare, men shit hur kul kan det bli? nää, det va inte sådär överdrivet mycket folk på denna "festival". Vi gick istället till emma och josse en stund innan vi gick hem och kollade på tecknat, haha :)

Dagens ord: adiosee , asså adios men lixom massa e efter, låter helt puckat (;

adiooossee . .  (: 


Och alla borde lyssna på Iron maiden, speciellt bloodbrothers, bättre finns inte, pöshäj.  


helg

Gårdagen blev inte så tråkigt trots allt. Utan vid sextiden kom valentina förbi och höll mig och lillebror sällskap när vi åt middag. Hon gick vidare till Ellen redan vid 8. Men då kom istället Mimmi, Agnes och till sist Emma :)
Vi åt godis, chips, drack läsk, pratade, kollade på en seg jävla film, (som aldrig tycktes sluta..) 
Emma somnade i soffan klockan halv tolv och Mimmi klagade på att hon va sååå trött. yeeha, känner att vi är riktiga nattmänniskor ;) 

Det hela slutade med att alla sov  i mitt hus, och emma som skulle sova hemma (RIM) somnade och då fick jag glädjen att väcka hennes föräldrar och berätta att hon somnat... komplicerat värre. 

jaja nu ska vi se på Gilbert Grape och sen ska jag och valentina gå på bio, Ett öga rött
adios amigos och ha en trevlig löördag! :)  




jaa, nu är klockan lite senare, 14:43. Agnes och Josse åker in till stan medan jag och Emma tänkte chillaaa ett tag denna sega lördag. Det blir lixom segt när det är pissväder ute.. Mimmi har redan traskat hemåt.

ggoodbyeeee.


sjuk

hej.
Trodde att jag skulle gå till skolan idag, men nej det gjorde jag inte. Och nu är jag sur för tre saker som jag missar:


1. bildlektionen :(
2. hemmamatchen idag
3. 'sleepover' at my house tonight.. (eller inte som det ser ut nu).


Men jag är inte ensam här hemma, utan här är både mamma och pappa som håller på och flyttkartongar sig. + två hundar. yees. Och snart kommer folk och glor ut mitt hus igen.. suck.


lallalaaaa ^

Hemma.
Gick till skolan första lektionen, det va spanskan och jag kan redan räkna upp ett antal fel, tjolahopp. det verkade ju inte så svårt^
Sen gick jag hem :), och jag har haft 'maskformigt bihang' efter mig hela dagen. Två hundar som följer mig, everywhere. gulligt värre.

Träning sen, men ska antagligen skippa den å gå dit med madicken och äta godis istället :)
Imorgon är det helg, yehoo, (:

tibia väntar.. ^
pusshej

hej vafan

haaallå.
jag tog nyligen bort min förra blogg, men nu är jag back in business.
jaja, lär inte skriva lika ofta men orkar inte bry mig, nu ska jag berätta om min very roliga dag. Så kallad, arbetslagets dag. Ursprungligen en lära-känna-alla-tråkiga/roliga-människor-som-råkat-hamna-i-samma-arbetslag-som-du. Men vi va bara på nån föreläsning "hållbar utveckling". Helt okej allafall, men det blev jobbigt när jag och emma skulle leta prao och alla caféer i gamlastan rådissa oss.. :(

Sen har jag tränat och nu ligger spanskböckerna bredvid mig, be proud jag gick ju och hämta dom.. ääh. test grejj imorgon men jajjaapp.
Igår kollade jag på bion ciaobella, den va sådäär. Med jens alltså. Dåligt väder var det allafall.

näänu ska jag PLUGGA!
haaave a nice dayy.

BELLA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0