borta bra

hääj.
Idag kom jag heem från leksandet där jag varit med agnes, emma, linn, josse och danne. Det var tjoockt varje dag och därmed mycket trevligt. Vi åkte också till Lager 157 där det vaa billigt och bra. Handlade en tjocktröja för 100, palestinasjal för 60, t-shirt för 200 och grått linne för 25.
Dit vill jag igen! Synd att det ligger i så långt bort bara.

På lördag kommer johan och thaa gäng hit så det blir trevligt :) Och imorgon ska jag troligtvis äta picknick med emmsson.

haaa ett fortsatt naajs sportlov! :)
/B

peace and love

peace and love

Det ska bli så jävla kul :) Både Agnes och Danne fyller år då också (;
Imorgon ska vi till leksand, pushej.
/B

Waynes coffee

Ursäkta mig, men efter min och valles shopping var vi trötta och hungriga och gick till waynes.
Det var mycket folk, vi beställde och gick och satte oss. Trots att personalen var hundratals tog det hur lång tid som helst att fixa fram kaffe. Det fanns inte ens vegetarisk toast. Och det var skitdyrt. suck.

Dom där stora kedjorna kan göra lite hursomhelst för dom får ändå kvar kunderna. På nått konstigt vis. jaja, idag handlade jag en kofta, tights, mascara och nagelpenna. Trevligt :) Valle handlade presenter och lite annat.
Ikväll ska jag hem till agnes och kolla på folkfesten melodifestivalen. Hitills har bidragen varit förvånansvärt dåliga. Lite trist, men ändå sitter jag där typ varje lördag och glor.

Trevlig löördag!
/B

håkan hellström är bäst.

ni är bäst

Läste precis en viss lapp som alltid ligger i min plåånkis.

emma,agnes,mimmi,josse
jag ääälskar er :')  



trött

Hej.
Nu är det sportlov.
Alla som hör till sportintresserade åker nu upp till fjällabackar för lite skidåkning. Dock inte jag. Istället har jag idag ätit pizza och kollat bio.

Imorgon ska jag vara med valentina och sedan åka till agnes :) Mysigt, och på måndag bär det av till norra sverige.
Där är väldigt lugnt och skönt. Nu ska jag sova, klockan är myckeeeet och jag är trött efter all skola som bedrivs.


godnatt.
trevligt lov.

Kallade nyss sterner för minvän och då påpekade han att vi faktiskt varit gifta i några månader nu. mhh, bra att lägga på minnet.


Ännu mer nyss sa sterner att vi skulle leka på lovet. Jag vill inte veta vad det innebär (de som associerar detta till snusk är äckeeel)
naaaatti. /B

torsdag

mimmi, du äär då underbar <3 trevligt idag i sickla kööpkvarter.
Nu ska jag pallra mig iväg till friidrottsgalan i globen.
Skulle inte kunna tänka mig något roligare än att glo på friidrott i några timmar. Susanna Kallur kanske slår världsrekord (igen) eller så händer något annat överdrivet spännande. Tänka sig att jag aldrig är sarkastisk.

är så jävla trött, men snart är det lov å då bär det upp till dala-land.
pus.

stört

pappa: laddar du ner musik?
jag: mhh...
pappa: det är olagligt (och sen går han)

Tjejerna kommer snart, naajslyy.
trävlig lördagkväll.

-

Är sjuk och trött. Men här är allafall en bild på mig och ellen från igårkväll :)
haaave a naajs deej.



:)

idioter

nu funkar inte gymnasie söka sidan skiten.
å det beror väl på att alla är inne där nu för den stängs imorgon. smidigt att ha sämsta servern med 0 kapacitet när alla trötta ungdomar fixar sökningen sista dan.

daaaaaaamp.
so-prov imorgon :(

lillebror

Elvispen stod framme. Sebbe ville "bara testa" om det gick att stoppa vispgrejjerna genom att hålla handen på dom. Men det funkade inte och han drog tillbaka armen i en reflex, vilket ledde till att elvispen började snurra på max hastighet. Sen fick han smått panik och då trasslade sig tröjan in i vispen också. Tillslut lyckades han stänga av den men då satt den fast i tröja och handen.

För alla er som vill försöka manövrera elvispar - gör det inte! När som helst ramlar väl subbas fingrar av.

Ska till mimmi ikväll med aggo, där blir det film. trevlig helg.


maandej witaoot skool

Irriterande, promenera, skratta hysteriskt, tunnelbanedeg (stön och stånk), gåååååå, fika tjocka mat äckel spya, mer tunnelbana, fläskträning

tyyp så varee va. å imorgon börjar dagen med nationellaprov i svenska, nån som lider med mig ? Imorgon är det också fettisdagen.. uuuusch!!

Jag, agnes och emilia skulle hurtigt träna, men eftersom jag (eller datorn) gjort något fel så var det inget träningspass. Efter lite turer till st:eriksplan och t-centralen så fick vi en liten svettig jympaträning--mysigt värre.





häv ö najs najt.


fredag

efter träningen vart jag grymt trött och seg. Skulle gått på bio med sara, mimmi och agge, men nu gör jag inte det för jag är så jävla trött. Det känns som gröt i hjärnan helt klart.


LÄS HÄR så kommer du få en fulländad beskrivning av alla mina karaktärsdrag..? :
B - riktigt barnslig
E - jättebra på att kyssas
L - alla älskar dig
L - alla älskar dig
A - har dom vackraste ögonen

/godnatt

RSS 2.0