sommar

Kära blogg. Nu är det faktiskt sommar alldeles snart. Idag gick jag, valle, agge och mimmen till centrum och åt allt som där fanns. Känner mig lite stolt över alla som va mer eller mindre inblandade i kabarén i onsdags. Allting funkade utan större fiasko :). Nu är det bara bal och skolavslutning kvar. Köpte en klänning igår, finally. Naken-chocken läggs tyvärr ner. Nedanför är det en zuupergullig bild på femman. så jävla fula.
Ikväll blir det match och sen ska jag va med femman tror jag, trevligt! puuzziz.. och trevlig helg!


femman
alltid lika snygga, men vad gör man?




JA

Idag har jag sista provet för den här grundskoletiden :))))))))))))

kabaré idag också, hoppas allt går bra, tjooola.
nu måste jag plugga. 

hey

Nu är det helg igeeen ! veckorna går så jävla snabbt nuförtiden. Och snart är det sommaaaar! Så skönt :)

Idag var jag och Emma och Valentina i stan och kollade efter balklänning. Tyvärr hittade jag inget, den där svartvita från oasis var alldeles för stor och fanns inte i mindre nånstans :( Menmen, hittade en rätt snygg på H&M så får väl se..
Efter shoppingen gick vi till kungsan och solade oss lite, det är så fint väder (; Nu sitter jag och ska snart bege mig till byn, lillebror har köpt maidens nya skiva somewhere back in time, som spelas på högsta volym, staaackars våra grannar. 

juste! Eurovision ikväll, självklart ska jag sitta bänkad, vad annat skulle kunna vara roligare en lördagskväll som denna? heja perelli. 

godnatt/B  

myyyz

heey mina vänner.
beskriver min tillvaro i små söta bilder där nere, för er som inte ser så står det debattartikel på pappret. Vi gjorde en i skolan och sådär långt hann jag höhööö. Kakan till höger är gjord av mig och mimmi som ni ser, det står M B trögoz.
Jag och Josefinaa klarade oss fint idag, det va riktigt kul :) Nu sitter mimmi i min säng å väntar på att jag ska starta igång vänner. pus hej trevlig lördagskväll allihopa! :)
/B


myyyz

mhh

trög dag i skolan, men det var myysigt med josse och agnes. ni behövs!
längtar tills vi får vår alldeles helt egna lägenhet med emma och mummen.
Helgen var allafall skön med fint  väder :) Veckan ser väl också ut att bli rätt bra ,ska umgås mycket och strunta totalt i skolan, perfekt inför slutbetygen. Men seriöst, nu är det så lite kvar att det bara känns onödigt att strutta dit varje jävla morgon. Jag får inga IG:n, tack och hej stavan, älta och alla dess uuuunderbara människor som i reaally lööv. Ska bli skönt med gymnasiet men ibland inte. uuuh. blä. gonatt.



kärrtorp nästa. mh så TREVLIGT.

min baaaaabe

älskling

RSS 2.0