helgdag!

Nu ska jag trotsa Moderatkvinnorna och gå ut trots att jag är både tjej och tonåring. Jag säger bara en sak inför denna fina högtid: ain't no party but an alcoholic party

trevlig valborg!


 

klänning

heey. Igår var det mycket trevligt med bad på eriksdal, fick värsta flashback i rutchkanorna, haha! Försökte simma lite i motionsbassängen också men fick ganska snabbt en lätt kramp i armarna (otränad kanske.. ).. joovars sedan vare restaurang med tjejjerna. löv ju. Idag blev det träning och picknick med en hel massa glada människor. Den enda som inte var särskilt glad var väl jag då det började regna och åska när vi precis kommit till picknick-stället. Den fina solen som varit här hela vecka försvann alltså .. suck. Negativ som jag är klagade jag bara över blöt lergegga och halklig mossa. Agnes tyckte det var skoj och gå bredvid mig och helena eftersom jag klagade och helena fortfarande försökte se det positiva (trots att vi var påväg uppför ett berg och det blixtra!!) Okej, jag är paranoid.. menmen, väl uppe bland blöta träd hittade vi en .....(trumvirvlar) ...hundrastgård!! Skulle inte kunna tänka mig ett bättre ställe att ha picknick på! :) Det var trevligt och sitta i en liten typ busskur och äta allt möjligt. Typ sushi, syfilis, kladdkaka, naturgodis och kex i en häärlig blandning.

Efter det vare bara hem och tare lugnt, match imorgon! :)

Föressten så har det här med balklänning blivit alltmer aktuellt. Linn köpte en assnygg idag, en lila från oasis. Den här gillar jag (:

klänning

trevlig lördaagkväll :) /B

favorit

Idag var det sol igen, skönt. Efter en seg skoldag, med bland annat svenska som det är prov i på fredag.. stringberg i all ära, men orkar inte sätta mig in ordentligt i ett av hans verk just nu. Vilket verkar krävas för att komma in på alla dessa gymnasiegrejjer. Dagen idag började med en otrevlig nyhet om vad jag kommer få för trevliga människor med mig till gymnasiet. yeeeeeeeees. kan inte sluta hoppa av glädje.

Nationella i matte imorgon också. och jag som hatar matte. Satsar på ett g, så det ska nog gå :) Trevlig sak idag är allafall att bäästa serien sänds 9 på femman.


James Pickens Jr., Chandra Wilson, Justin Chambers, Katherine Heigl, T.R. Knight, Sandra Oh, Ellen Pompeo, Isaiah Washington and Patrick Dempsey ABC's Grey's AnatomyFrank Ockenfels - Wednesday, September, 20, 2006, 10:20 PM
lööööv/B

-

Har du tändstickor?
ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin och sprit
så att det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin, försent för kärlek ren som snö.
inatt finns ingen väg tillbaks.






mh

trevlig måndag bloggen.
Idag fyller emma och josefine år, grattis! två tredjedelar av femman är nu alltså sexton år. Känns stort. På fredag blir det resturang bara för att fira, egentligen hur gamla beter vi oss som i våra deeptalk och rotade vänskap, typ 50. Men ändå, om man inte är vuxen får man väl leka det.
Dagen har flytit på helt okej. Läsning om Stringberg, lite gympa, geometri och fysik. En mycket trevlig måndag alltså.

Här får ni njuta på en bild på älskade enäggen. Emma till vänster och korre till höger.
emma och josefine


puz/B

sooool

hej. det är soligt som tusan, myysigt. 
är med mimmi och agnes, men snart ska blir det till att gå till bussen.  

håkan är bääst.



/B

laaaat

Heej igen!
Har kommit på att jag är en otroligt lat bloggare, för att komma upp på mest aktiva listorna är det nog bäst att börja slänga ut mina eleganta outfits var tredje minut.. eller inte.
För att vara lite "modebloggig" tänkte jag berätta mina kläder för denna dag:
- ett par mjukisbyxor, svarta med "adidas"-märke från laget
- en svart bob marley-t-shirt från indien
- en blå tjocktröja från lager 157

nåå, vad tycks? Detta kääänns ju bara såååå mig. Ja, varför jag klädde på mig dessa finkläder va för att det va städning på gården idag! weeho. Jag städa soprum och lampor. Enligt mig är det roligare att slösa på de olika tvättmedlen än själva städningen.

Jaja, idag blir det fläskbaletten och middag hos mimmi! :)
trevlig lördag!

helg!

Alltid lika trevligt när heeelgen är kommen. öhm.
Igår var jag hos mimmi och senare kom även emma och sterner. Sådär lagom kul. Vi kolla allafall på bert och det va ju, jaa underhållande. När sterner gått hem satt vi och pratade till sent. Men det va ändå så mysigt så spela roll att jag va lite trött när jag gick upp imorse för att åka hem till hunden. Vi promenerade runt och snart ska jag iväg igen. Då blir det gymmet med milen! Kan behövas med tanke på träningsmatcherna imorgon..

Och ja ellen! Jag kanske inte riktigt fick fram det i föregående inlägg, men Juno var asbra! Den borde du se :)
nej nu måste jag packa lite grejjer till träningen!

Ikväll blir det familjekväll och eftersom det nästan aldrig händer för mig så ska det bli oootroligt spännande.. byee.

yoooo

Hej!
'har inte bloggat så värst mycket, menmen. Den här veckan har jag sett filmen som vi å så produktiva elever gjorde på bildprofilen. Det va massa andra roliga filmer (den bästa om två überseexiga killar med idomin över hela fejjan). Så stockholms filmfestival wiiho. Jag har också beställt biljetter till peace and love i sommar och allt verkar lösa sig perfekt!

Den här sommaren ska bli så kul! Hoppas jag.. (:
Idag pallrade jag och agnes oss hem till mig för att titta på Juno ,gryyym film asså så himla kul ;) Å nu är jag och agnes sålda på detta med graviditet och bebisar.. hehe. Skämt åsido.
Sedan gick vi en promenad och funderade stakt på att sätta oss med våra baskrar, kappor och glajjer och måla lite på en bänk med ett fett staffli. hmm, sounds fun, en annan gång kanske. Istället åt vi glass och travade hem igen. Nu är agnes på väg till lillasyster Alice för upphämtning och jag tänkte kolla lite bloggar! Nånting riktigt sköj är ju att mimmi kommit igång med detta blogg grejjs igen. www.mimmilundin.blogg.se muy divertido.
Snart slutar skolan också! weeho!
Bilden här visar Juno och hennes gull-mage.


suuuuuck

Gick hem idag från skolan in case of kraftig förkylning, hinner typ in genom dörren och dumpa väskan och sen får jag feber.

faaaaaaaaaan. måste bara bli frisk tills imrrn då det är nationella + glasspartaaj. Får inte missas! Egentligen orkar jag inte dom där engelska proven, men orkar ännu mindre missa allt och sitta i nån särsal och göra om det.

Men imorrn äre ju faktiskt helg å det ska bli såå skönt. Ska va i byn med ellen och valentina :) maaaaaajjzz.
Snart är också första matchen med TT, gaaaah det kommer bli lite jobbigt men mest kul hoppas jag ;)

hejsåläänge.





RSS 2.0